سه شنبه ٢١ آذر ١٣٩٦

وضعیت آب و هوا
weather.ir is down
نظرسنجی
نظرتان در خصوص اين وب سايت چيست؟

عالي
متوسط
ضعيف
خيلي بد



  چاپ        ارسال به دوست

در مرکز بهداشت شهرستان کبودراهنگ انجام شد:

برگزاری کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا


با هدف پیشگیری و در آستانه آغاز سفرهای نوروزی، کمیته مبارزه با بیماریهای منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ، در آستانه شروع سال جدید و ورود مسافرین و میهمانان نوروزی به شهرستان و انجام هماهنگی های درون و برون بخشی در راستای مقابله با شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا، کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا (التور) در شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزارشد.
در این جلسه که مسئولین واحدهای مختلف شبکه و مرکز بهداشت حضور داشتند رئیس مرکز بهداشت شهرستان عنوان داشت: برای مواجهه با بیماری التور همیشه باید آماده بود و هماهنگی بین واحدهای ستادی مهم‌ترین گام در این راه است.
دکتر محمدی افزود: حساس سازی پزشکان بخش دولتی و خصوصی جهت گزارش دهی بیماری خصوصاً طغیان‌ها و ارجاع بیماران جهت نمونه‌برداری التور، همکاری و هماهنگی بخش‌های مختلف بیمارستان در خصوص بیماری وبا در زمینه گزارش دهی و نمونه‌برداری، تهیه محیط کری بلر جهت بیمارستان، مراکز و خانه‌های بهداشت از جمله موارد در دستور کار این کمیته است.
وی بیان داشت: تهیه ملزومات موردنیاز دارویی و درمان بیماران مبتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا، همکاری واحد سلامت خانواده در آموزش مراجعین و ارجاع آنها در صورت داشتن اسهال حاد جهت نمونه‌برداری التور، تشدید فعالیت‌های بهداشت محیط در زمینه نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل سلامت آب آشامیدنی دیگر موارد دستور کار مرکز بهداشت شهرستان و این کمیته است.

نیک نظر، کارشناس برنامه بیماری‌های منتقله از آب و غذا مرکز بهداشت شهرستان با ارائه آمار بیماریابی التور در سالجاری و مقایسه با دو سال گذشته به روند مثبت این اقدامات اشاره کرد و در خصوص اهمیت بیماری التور و بیماری‌های منتقله از آب و غذا عنوان داشت: به دلیل خطر بالای شیوع بیماری التور و بیماری‌های منتقله از آب و غذا در ایام پیک مسافرتها، باید تمام واحدهای بهداشتی و درمانی جهت مقابله با این بیماری آمادگی لازم را داشته باشند.
در این جلسه اسدی، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان بصورت مبسوط پیش بینی های صورت پذیرفته در راستای افزایش کمی و کیفی نظارتها در ایام نوروز را تشریح نمود.
وی بیان داشت: هر ساله با توجه به نزدیکی بهار و ایام تعطیلات نوروزی فعالیت مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی، اقامتی و تفریحی و بازارهای نوروزی و اماکن گردشگری، تاریخی و نظایر آن افزایش می یابد، لذا به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و کنترل و پیشگیری طغیان بیماریهای آب و غذا، افزایش و تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی هدفمند بر اینگونه مراکز و اماکن، حفظ و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و رسیدگی به شکایت های مردمی و نظارت بر آب آشامیدنی از تاریخ 1/12/95 لغایت 15/1/1396 با حداکثر کارگیری و توان کارشناسی، امکانات و تجهیزات در قالب برنامه بسیج سلامت اجراء می گردد.


١٠:٤٤ - يکشنبه ١٥ اسفند ١٣٩٥    /    شماره : ٤٧٠٧٦    /    تعداد نمایش : ١٢٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: